BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Oldalak

2010. augusztus 16., hétfő

Középérdekü:)- Olvasd el kérlek. -


Sziasztok lányok!
Mint látjátok vége a második könyvnek:). Remélem mindenkinek tetszett;)
Előrukkolok még egy harmadikkal is, de az biztos, hogy nem lesz ilyen hosszú maximum 20-30 feji::/
Semmi sem tarthat örökké, jóból is megárt a sok. Rengeteg ötletem lenne egy 4. könyvre is, de ez még a jövő zenéje.:)
Mint látjátok a második könyv neve Jó úton. Ez az mutatja, hogy rátaláltunk Emmettre, a felelőtlen boldogság még egy picit arrébb lesz:/ De jön. A következő könyv címe Rászolgálva - Rászolgálva a boldogságra-.
Most nézem, hogy a második könyv 41 nap alatt sikerült, 57 fejezettel. Büszke vagyok magamra, és persze rátok is, hiszen 123 olvasó, és mennyi komi, mennyi együtt töltött perc, msn beszélgetések, chat kiakasztások!:) Remélem páran megmaradtok nekem örök barátnak.:) Nem szeretek kiemelni embereket, de most ki fogok. Alice, ő nekem egy nagyon jó barátnőm lett, és örülök, hogy egymásra találtunk:).
Voltak mosolygós perceim a könyv során, voltak percek, amikor csapkodtam itthon, hogy "nekem ez nem megy" másfél óra múlva már fent virított a fejezet, de most rájöttem egy haláleset - az ismerőseim közül -, hogy fontosak a kapcsolatok, fontos élni, nem egész nap a gép előtt írogatni. Bár rettentően élvezem, de ti is tudjátok az élet nem csak ebből áll:/. Nem mindig azt csináljuk, amit szeretnénk.
Szóval most egy köszönet nyilvánítás.
Köszönöm a rengeteg komit, köszönöm a gyarapodó olvasókat, az msn beszélgetéseket, a chat kiakasztásokat, a mosolyokat, amit nektek köszönhettem/ köszönhetek.
Remélem megmaradunk egy csapat. Szeretném tartani veletek a kapcsolatot, és szeretném, ha még lenne pár boldogan, viccekkel fűszerezett chatelés, msn, komi.:) Köszönök mindent! Örök hála.
Még a hét folyamán felkerül az előszó és valószínű egy fejezet is:)
Kérlek ehhez is írjatok komit!

16 megjegyzés:

Erzsi írta...

Biztos a harmadik könyv is ugyanilyen jó lesz,mint az első kettő.És igazad van,vannak fontosabb dolgok is az életben.

Névtelen írta...

tetzsiik a cimee:) ugyh csak jó lehet:) bár ettől függetlenül is biztos jó.amit te irsz azok mindig jók:) remélem halunk még nessiékről:)

Névtelen írta...

Tetszik a címe a harmadik könyvnek:D
Az előző kettő is nagyon jó volt így sztem a harmadik is nagyon jó lesz:) Egy biztos, hogy mindenképp olvasni fogom:)És csak gratulálni tudok az eddig elkészültekhez:)
Fatima:)

Névtelen írta...

Szijja!!! Nagyon jó lett az előző fejezet is, és teljesen megértelek. Remélem hamar felrakod a kövit!!! Imádom a blogodat!!!!:D:D:D:D Pusszy: Ashley

Vivi írta...

Kíváncsi leszek:)
A címek tetszenek:D
Igazad van nem muszáj mindig itt ülni:D
Én az első két könyvet is imádtam*-*
Siess az első fejezettel.=)

Süti írta...

teccik a cím választás:D
biztos, hogy ugyan olyan jó lesz mint az elős két könyv:D
már várom:D *nyálcsorgató smile* xD
és gratulálok, hogy ilyen jól megy az írás,és hogy ennyi olvasod van:)
pussz:Süti

Eveliin írta...

Sziia!
Nekem nagyon tetszett az első 2 könyv ezért biztosan fogom olvasni a 3.-at is :D
Biztos vagyok benne hogy jó lesz, mert amit te írsz az rosz nem lehet :)
Már nagyon várom!
Puszi: Eveliin

gicus19 írta...

Szerintem is ugyanilyen jó lesz a harmadik könyv is :D Ha tudnád, hogy mennyit nevettem az egyes fejezeteken xD Imádtam őket:D És kíváncsian várom a 3. könyvet. Remélem, azért megírod a 4. könyvet :P *reménykedve néz*
Puszi

NessiVolturi írta...

Remélem lesz 4. és 5. könyv is mert ezzel nem lehet betelni:DÁhh már nagyon várom:D 123 olvasó azért nem semmi:DPuszii:D

Vic írta...

asszem meghatódtam ...
szerintem írtó hálásak lehetünk neked...
erre nem találok szavakat...
puxy VIC

Detty írta...

Szia!
Sztem naon sok olvasód nevében beszélek, mikor azt mondom, h köszönöm! Köszönöm azt, h ilyen gyakran jössz frissel... Köszönöm azt, h adsz nekünk néhány jó pillanatot azzal, h beszúrsz itt-ott Emmettes poénokat... Köszönöm azt, h mikor kell, érzelmesen írsz... Mikor a blogodat olvasom, elfelejtem az összes problémám. És szerintem ez teszi az írót igazi íróvá.
Egy szóval: köszönöm!
U.i.: Na, ez eléggé érzelgősre sikeredett, de ha egyszer tényleg így van?!! Am tök jó, h folytatod a törit! Jól hangzik a címe XD
Puszy: Detty

anett írta...

Hát Gratulálok :D Csodás lett a második könyv is:D Az első is az volt és volt sok érdekes és váratlan fordulat de mind nagyon izgalmas volt:D Nagyon örülök hogy még lesz harmadik esetleg negyedik könyv is mivel nagyon tehetsége vagy:D
Szóval Sok sikert a továbbiakban mi olvasni fogunk és komizni és Gratula az eddig részekhez, és könyvekhez:D
Puszi: Anett

Bogiii írta...

đóri köszönöm szépen hogy kiemeltél, nagyon nagyon sok mindennel tartozom neked, te mindig meghallgatsz, és próbálsz segíteni, és nem tudom, hogy háláljam meg, a komikat meg kevésnek tartom. soha az életbe nem tudom majd ezeket neked meghálálni, de azért köszönöm mindent, és te is egy nagyon jó barátnőm lettél:)

Rose írta...

Szia! Nagyon örülök, h lesz 3 és talán 4 könyv is, mert nagyon tetszik! Amikor rátaláltam erre az oldalra, nagyon megörültem, mert ez a story nem mindennapi! Várom a folytatást puszi Rose

manóó írta...

nagyon megható dolgokat írtál. :)
nekem is tetszik a 3. könyv címe, tuti biztos vok benne, h az is ilyen jó lesz, mint az 1. és a 2.
nagyon várom.
puszi

Unknown írta...

Szia.Szerintem jó a címe a 3.könyvnek is.S az eddigiek is nagyon tetszettek.Mind a címük,de legfőképp a történetük.Egyszerűen meg bolondulok értük.Köszönjük,hogy ilyeneket írsz nekünk.Szia:Kitti.